Ny blogg!

http://nattstad.se/thelifeofdiana http://nattstad.se/thelifeofdiana
 
http://nattstad.se/thelifeofdiana http://nattstad.se/thelifeofdiana
 
 
 
 
 
 
 

Bilder från idag


Hej älskade kära ni!

Jag orkar nog inte med blogg.se's nya grej, så jag tror jag kommer byta bloggportal inom kort, bara satt ni vet! Puss love you

Med fru

Tjatja, orkar inte skriva värsta boken osv men är med frugan! Vi har varit ute, käkat pizzamacka grej och snackat och allt och ingenting. Lägger upp en jättesöt bild, hoppas julia också tycker den är söt. :D

Dagens låt


Onyttig frukost för min del

Drog åt mig en lite bränd kanelbulle och käkade den, jag-är-bäst-på-att-baka.se, just sayin! Nåja, blir den till frukost sen får jag gå till ica och handla nåt till lunch, morsan jobbar sent så ensam hemma. Träffa bästavän senare, lot to talk about. Just för tillfället ska jag dra ut en stund, adios amigos!

-

Jag är trött på att du behandlar mig såhär, som om jag inte duger. Jag valde förfan inte det här, det gjorde du. Säg så till mig en gång till och jag flyttar härifrån.

Sorry for not blogging!

Vart i kista, fått hem nya skor, fjäderörhängen, en söt ring och ont i fötterna! Haha ;) Orkade inte ta med mig mobilen satt jag har inte gått att nå, ledsen för det men ibland behöver jag slänga iväg mobilen för att kunna relaxa utan jävla massa som vill snacka. Slänger in bilder imorgon, just nu ska jag chilla lite med musik och försöka fixa min ipodish. Pussen!

Hej fina!!

Kom typ nyss hem från att ha varit ute med bästa! Och mamma drog till sjukhuset så ensam hemma, nån som kan komma o va med mig..? Bjuds på nacho chips och öhh.. vi har ingen dricka här men, vatten :D Jättebra den. Asså åh orkar inte, först så ska min plattång inte funka, och sen ska jag tappa bort min kam. SUPERBRA VERKLIGEN!! Nåja, för köpa nya saker för mina 100 spänn, eller så får jag fan fixa sommarjobb. Herregud letat överallt, någon som vet eller kan erbjuda ett? Puss ni är bäst!
Juste, vi käkade subway också..! :D
Lunch och middag, skulle ni tacka nej till det eller? Nä gjorde inte jag heller.. love it!

Blogg.se förklaring tack!?!?!


Dag 4

En bild på vad jag har för kläder just idag. Körde lite skönt, mjukisar och rosa tubis.

Yesbox

Dagen spenderas med bästavän, vi drar nog och käkar någonstans och har lite kul. Sen behöver jag verkligen snacka med henne om en sak.. jag är så säker på att jag borde göra det..! Hur som helst, så ni vet varför updaten kommer suga lite smått idag, men det gör inget för ni älskar mig, visst? Pussen :D

Dag 3

:love: Något jag inte alls kan äta är potatismos, och saltgurka. Mår sjukt illa efteråt!
:love: Jag älskar att göra saker ingen annan vill göra, det är dubbelt så kul då
:love: Jag är ingen nyttig människa överhuvudtaget, mina vänner brukar fråga hur jag kan se ut som jag gör när jag äter som ett jävla fetto haha!
:love: Jag är lat som fan, hatar att städa och är allmänt dryg när jag är hungrig
:love: Jag vill inte skaffa barn i framtiden

I'm sorry babes!

Vet om att bloggningen varit lite sådär idag.. mestadels pågrund av att jag spenderat min dag inne i en lägenhet på stan kanske. Ingen täckning på retard mobilen heller, ledsen att jag inte svarade på sms! Hur som helst, it will not happen again, i promise :D Hade förövrigt en jättemysig dag, tacos och film med mina fina vänner.

Fucking åmål

Orkar inte pallra mig ut just nu, inte när vädret ser ut såhär iaf.. så jag kör på lite film mys. Först fucking åmål sen ska jag kolla på jag&johan. Ha det bäst hörni!! :love:

Dag 2

Paris hiltons parfym can can, amor, h&ms dream, have fun, vanilj, pink sugar, victoria beckham, magic kiss, joy of pink, so sinful, citruspassion och britney spears cirucus.

Just nu

Kom igen sverige kötta förfaaaan!

I'm home bitches

Varit med fruis och snackat om allt mellan himmel & jord, bestämt för att vara med henne nästa vecka och käka massa pasta och bulgur (ända sättet att få dit mig asså!) Nu ska jag hjälpa mami med maten, blir lövbiff med pommes och vitlöksbröd... snacka om mums!

SKOLAVSLUTNING FÖRFAN!

Hej älsklingar, superglad chey uppdaterar! Vi har ju just haft skolavslutning.. fan vad kul igentligen, tagga sommarlov nurå!! :D Man måste ju nästan älska att jag gick dit i helsvart, kände lite den dära ''ah fan asså.. vitt ska man väl ha, äh skitsamma nu kör vi svart'' också blev de så. Jaja har inte så mycket att säga, jo kanske en sak till, försök inte göra mig svartsjuk, jag blir bara sur och slutar prata med dig. Haha, kul igentligen hur vissa kan hålla på.. jaja har världens bästa vänner så jag bryr mig inte! :)

The typical Julia..


Dag 1

- Pepsi, så mycket bättre än coca cola
- Bästavän, min glädjespridare<3
- Plattong, my life savior
- Korssmycken, speciellt nu på sommaren, assnyggt!
- Vaniljparfym, luktar underbart

Då kör vi

Dag 1 - En bild på mig, och fem saker jag gillar.
Dag 2 - Parfym som jag använder.
Dag 3 - 5 sanningar om mig själv.
Dag 4 - En bild på vad jag har för kläder just idag.
Dag 5 - Mina drömmar.
Dag 6 - Berättar lite om mitt liv.
Dag 7 - En bild på mig och min bästavän.
Dag 8 - Min profilbild på facebook
Dag 9 - En bild på ett bra minne.
Dag 10 - Ett favoritminne från 2011.
Dag 11 - En bild på en snygg kille
Dag 12 - Bilder på mitt rum.
Dag 13 - En favoritlåt.
Dag 14 - I min handväska.
Dag 15 - Mina rädslor.
Dag 16 - En gammal bild på mig.
Dag 17 - En favorit film.
Dag 18 - Varför jag startade min blogg.
Dag 19 - En bild som gör mig glad.
Dag 20 - En bild på någon jag älskar

Min förebild


Hemma nu sötisar!

Som ni vet har jag ju världens sämsta lokalsinne... så varenda gång jag ska någonstans tar fram mobil, smsa: Jag är i blablabla hur kommer jag härifrån!?!?! Help me somebody, ring 112! Driver, men det är därför man inte ska lämna mig ensam någonstans och tro att jag ska kunna komma därifrån. Just sayin! Hur som helst, vart ute med en mupp, även kallad julia mihihihihi :D Fun fun, köpte hallonsoda och chips och energidricka och hade allmänt kul. Tappade dock sodan i marken så den sprutade överallt.. Don't misstolka era pervon! Eheh, puss hur som helst! ♥

Word!

Stop acting stupid, it dosen't make guys like you more. It makes you pathetic, bitch.


Godnatt

Dröm sött och sov gott :love: Bjuder på en bild på en lite mindre diana! :D

Musik


Jävla väder skrämmer skiten ur mig

Fyfan vad läskigt, värsta jag varit med om på länge, det vart helt blått trodde åskan hade träffat mitt fönster så ramla ur sängen och kröp under den. Seriöst jätterädd nu, dumma pissväder som skrämmer livet ur mig och alla andra på facebook! :(

Hello babys!

Precis kommit hem från wannabe brosjön ställe, det var nog meningen att alla skulle umgås men vi grupperade oss och pratade typ endast med våra vänner haha! Så gjorde vi iaf.. hur som helst, jättemysigt! :) Tog med en kycklingsallad med currydressing och åt på, också gick tjejerna och jag och köpte kakor och choklad hihi fettotime. Hoppas ni haft det bra, pusspuss!

Ska in i duschen!

Helt undebart väder, men en jävligt seg Diana! Har lust att duscha, måla naglarna och sen gå ut och jogga sen räcker det nog för idag haha.. Vänta, kanske bäst att jogga först, ellerhur? Hm jaja, vilket fall som helst ska jag upp ur sängen och fixa lite shit satt jag inte sitter hela dagen. Imorgon är det lagdag, funfun med m&m. Måste se hur det blev med vägen dit också.. puss! :)

10 saker jag hatar


När folk ljuger för mig rätt upp i ansiktet
Rykten
När en nära vän sviker en
När killar är okänslosamma
:P smileyn
Svettlukt
Människor som skryter
Generalisering
Människor som tror att alla älskar dem
Getingar

Godnatt!


Jogga!

Ska ut och jogga en runda nu, behövs verkligen då jag blir så kvällsseg, puss!

Hej gullungar!!

Allt bra med er idag? Själv är det så jävla grymt asså! :D Soligt och stekigt väder, känslan av att allt äger och att vara proppmätt på donken.. den slår fan allt! Dock inte så himlans mysigt med att massor av myggor flygt in i huset.. också dras dem såklart till mig för min jävla parfym. Buhu, myggbett nästa.

-


Love life, and life will love you back!


Tja på er!

Godmorgongodmoron, ser att det inte är någon sol ute.. Sugigt värre :( Blir det inte bättre orkar jag inte vara ute och lalla runt, maybe el bio på kvällen dåra. Angående frågestunden, ungefär dem ända frågorna jag fick in var ''du är snygg'' och det inte ens en fråga!? Suck... jaja, fall inte vill ha en frågestund så kör vi ingen då! Puss

Shopping!

Mysigt i centrum med min fina, förstår dock inte hur hon kan dricka aloe vera grejs dricka.. smakade typ som pencelin med fruktsmak eller något. Nej olivia.. inte gott! Fick med mig hem shit, och var tvungen att städa rummet... still doing it. Blir aldrig rent i det här stackars rummet, rip..

Taggish

Ska till bussen när som helst så vi ses hör ni!! Uppdaterar sen när jag är hemma, vill ni att jag ska ha en frågestund förresten? Svara gärna, puss :)

-



Till dig fru


Jag älskar...


Ska börja fixa mig..

Fixar ett par tidsinställda inlägg åt er ni kan läsa under dagen då jag inte kan blogga..! Nu är jag verkligen stressad haha, ska åka om ca någon timma satt det är bäst jag pallrar mig uppåt och börjar klä på mig osv. Hejdå på er!!

Godmorgon!

Allt bra med er eller? Härlig jävla dag, kollade ut genom fönstret det första jag gjorde när jag vakna, och det ser rätt så fränt ut? Sol och allt ju. :D Antar att ni är i skolan nu, eller på jobbet, men inte jaaaag! Hähä, i'm the best. Nej men, ska på student satt.. tog lite ledigt. Jag blev så sjukt sugen på sockerflingor nu, så jag tror det är dags för frulleprulle. Pussen!

Ögongodis


People change

Folk förändras, saker förändras. Det är ju oftast bra.. jag menar, förändringar är ingenting man kan hindra, det är sådant som bara sker oavsett om man vill det eller inte. Men inget slår känslan när en person man brukade kunna snacka med allt om har blivit ett jävla as.. :( Att ändå komma ihåg att den personen förut betydde så mycket och kolla på hur den är idag, det suger verkligen. Ni vet när man tycker om någon väldigt mycket? Ja och.. tror, att det är en helt underbar människa som inte blivit som alla andra pågrund av dåligt umhänge eller dryga människor i sin omgivning utan faktiskt lyckats vara sig själv & inte låtit sig förändras utav alla andra.. och så har man fel. Man blir bara så, ledsen. Men som sagt, folk förändras. Jag är jag, jag tänker inte förändra på mig för att kanske inte hela världen älskar mig, det är väl deras problem! :) Klart man förändras ändå, man åldras ju och lever sin ålder.. men att bli så äckligt dryg, kan inte ens kolla på dig utan att vilja spy upp något. Kvällstankar, alla har vi dem, men var finns svaren igentligen? Antar att alla är lite blinda ibland.. Men vi väljer förr eller senare att släppa taget om alla dem här tankarna och personerna också för den delen, för att kunna släppa in nya människor som kan fucka up våra liv... nä skoja bara! För att det är så, och för att det är en del i livet. Förändringar.

- Alltid vi

Old pic, men who cares! Du och jag fru :love:

Förlåt för uppdateringen..!

Hej på er mina fina! :D Har inte kunnat blogga pågrund av att all el hade stängts ner i hela området typ. Åhh vad det har varit jobbigt utan internet :( Men nu är jag back on track såklart! Imorgon ska jag på min kusins student, det ska bli jättekul & jag har hittat en jättesnygg klänning i garderoben som äntligen kan komma till användning hihi. Hur skönt är det inte med sommarlov snart förresten? Helt underbart!

Gurkans låt, vad tycker ni?


-

I don't hate you.
I'm just disappointed you turned into everything you said you'd never be.

Shopping!

Fina mami bjöd mig på shopping, så vi drog till nacka för att kolla in vad dem hade. Slutade med att vi tog en fika & att jag fick hem sötaste smyckerna, love it! :D Träffade på lite folk jag inte vill träffa på också, så blev lite springa in i butiker för att undvika närkontakt och pinsamt småsnack ni vet? Ja asså, det går inte så himla bra när en av dem går in i mig med FLIT, förstår inte vissa när man försöker undvika dem eller...?



Saknar puerto rico...

...♥

Duschen


Wermland forever

Hejsan alla goingar där ute! :) Chillar hemma eftersom jag då är .. sjuk. *hosthosthost* Nja, alltså aktivitetsdag är inte min grej, är verkligen inte sportig av mig överhuvutaget. Kollar hur som helst på wermland forever på tv3 play, asgrym serie verkligen! Många säger att jag liknar Selma från serien, va tycker ni?

Kvällstankar

Var jag både blind och döv när jag tyckte om dig? Ärligt talat, så mycket bullshit har jag aldrig hört förut.. Hur i helvete kan man tänka så fel som du människa? Va hände? Du var den jag kunde prata med precis allt om, den som förstod mig när alla andra inte gjorde det.. den som fick mig att tänka bra tankar när allt var som sämst. Och så nu så visar du mig dina sanna sidor, dem jag varit för blind för att se förut. Vilken tur att jag fått synen tillbaka och kan se rakt igenom dig idiot, radera mitt nummer och glöm bort mig för det är precs vad jag tänker göra med dig.

Innan jag dör vill jag...


Tumblr_lw2ncpypbm1r29t5yo1_500_large
Tumblr_lwsdumn13h1r29t5yo1_500_large
547480_3748944736227_1144456499_n_large
240b85073f11_large
163346_229591020476662_551137564_n_large
428401_229590927143338_200540270_n_large

-

You only live once, but if you do it right, once is enough.


Mys med fru

Tja påååå er! :D Äre bra eller? Själv är det ganska så chill framför en film med johnny depp med finaste, älskart! Imorgon är det nån jävla aktivitesdag.. *host* I'm sick..


Musik!


Förlåt älsklingar!

Updaten suger lite smått ellehur? Vart upptagen, tusen gånger sorry, it will not happen again! Snackar just nu med min allra finaste bästavän, jag älskar dig så sjukt mycket ska du veta, låt ingen få ditt underbara leende att försvinna :love: Har hur som helst varit och shoppat lite, köpt ny parfym som luktar citrus och sedan bråkat om en tvkontroll, standard! Det var ju one three hill på tv, klart jag ska ha tv kontollen? :O

-

Snabb update eftersom jag inte har tid att blogga idag, nås på luren!

Vi kör en!

Jag egentligen har lockigt hår, fast plattar det för i dont like it
Min barndoms idol var Måns Zelmerlöw, tycker han är rätt snygg nu också hah :)
Hatar att prata känslor med någon jag verkligen gillar
Gillar inte alls rutiga skjortor
Älskar brownies och salta jordnötter!
Jag är inte bortskämd, vet inte varför vissa får för sig det.. letar till och med sommarjobb eftersom jag faktist inte får några veckopengar.
Tycker det är gulligt med killar som visar känslor & inte leker balla!
Älskar att duscha i flera timmar, verkligen underbart :D

Must have


Godmorgon mina fina!

Sååå härligt väder ute... not! Men man får väl anpassa sig helt enkelt, blir springa runt i vinterskor och paraply i handen fall det blir utgång. Orkar dock inte göra så mycket idag, kanske shoppa eller bio med olivia. Men vi får väl se vad som händer! :D Puss

Åh så fin låt


Fuck liars!

Unnar mig lite chilicheddar nachos och apelsinjuice med lite roliga peeps & fru på chattis! Orkar seriöst inte förklara rubriken, men fråga fall ni vill veta. Pussen!

Vilken ska ja köpa ?


RSS 2.0